Viabill


Dit udseende har enormt stor indflydelse på din selvtillid. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at holde din stil helt i top! Tag dig lidt ekstra tid om morgenen, hvis du har brug for det, og udvælg dig et pænt sæt tøj til hverdagen.

Hvis ikke du har en garderobe, der hjælper dig med at starte hver dag med godt humør, så kan du benytte dig af betaling med Viabill hos neats. Dette giver dig en god mulighed at forny og udvide garderoben, så du igen er glad for dit tøj og får en god følelse, når du vælger et outfit.

 

Få råd til mere ved at shoppe hos Viabill shops

Viabill er en betalingsløsning, der hjælper dig med at få råd til mere. Hvis du ikke har de rette items i din garderobe, så find dem her på siden. Hos neats betegner vi os selv som en shop Viabill – det har vi valgt at være, for at give dig flere muligheder.

 

Betal over tid – betal med Viabill

Mange shoppere er utroligt glade for at bruge Viabill, fordi det netop tillader dem at fordele deres køb over flere måneder, selvom de selvfølgelig modtager pakken med det samme. Du vælger selv, hvor meget du vil betale hver måned, og dermed kan du selv styre, hvor længe du vil have en gæld stående. Det gør det muligt for dig at pleje dine interesser, uden at du ser store udsving på dit forbrug hver måned – og så er det jo også en stor hjælp i de ”akutte” situationer.

Det er meget velkendt, at du ikke skal købe noget, som du ikke har råd til. Dog kommer der nogle gange det, der kan betegnes som en modekrise, hvis du for eksempel skal til bryllup, konfirmation eller noget tredje, hvor det kræver en fin kjole. Shop med Viabill hos neats i disse situationer og find et tilfredsstillende outfit til en sådan ‘once in a lifetime’-begivenhed.

 

Køb med Viabill hos neats!

neats er en af de 5000 webshops, hvor du kan vælge Viabill betaling. Vi tror på, at dit outfit har indflydelse på din dag, og derfor skal alle have mulighed for at klæde sig i tøj, som de er komfortable i. Hos neats har vi et stort udvalg af mange forskellige produkter, som du kan vælge imellem og bruge til at udvide eller forny din garderobe med.

 

FAQ

Hvad er Viabill?

Viabill er en ny online betalingsløsning, som du bl.a. kan bruge på neats og hos andre, danske webshops. Det er en løsning, der giver dig mulighed for at betale senere og på afdrag. Hvilket kan give flere muligheder ift. at få budgettet til at gå op.

Viabill kan betragtes som en mellemmand, når det bliver brugt. Som kunde betaler du ikke hele beløbet på én gang, men vi (neats, virksomheden) får hele beløbet for det produkt, som der sælges – dermed behandler vi altså ordren på almindelig vis overfor dig som kunde.

 

Hvor kan jeg betale med Viabill?

Viabill er utroligt populært, og fordi der ingen konsekvenser er for virksomheden, så er der mange, der er villige til at lade dig benytte denne mulighed. Hele 5000 danske webshops er tilknyttede Viabill betaling, så du kan få lov til at betale over en længere periode. En af de steder, hvor du kan benytte Viabill shopping, er hos neats. Alle fortjener nemlig at have råd til tøj, som de er komfortable i.