Singles Day


Singles Day er en af de helt nye mærkedag, der er kommet for at blive! Præcis som Black Friday, Valentines Day og Halloween er blevet faste traditioner, så er Singles Day også på vej til at blive det.

Begivenheden finder sted hvert år den 11. november, og er en fejring af alle de skønne singler, der trænger til at fejre sig selv. På Singles Day 2022 kan du også hos neats.dk finde skarpe tilbud, så du kan forkæle dig selv – helt uden at have dårlig samvittighed.

Uanset hvad du mangler, så er Singles Day en perfekt shoppedag for alle!


 

Hvad er Singles Day udsalget?

Singles Day tilbud opstod i Kina i 1993 og har siden da spredt sig til resten af verden. Det opstod som et modsvar til Valentinsdag, hvor par fejrer deres fælles kærlighed. Nu er der også en ganske særlig dag, der står i singlernes tegn.

Der er altid en god grund til at fejre sig selv, og hvilken bedre mulighed end med gode Single Days tilbud hos neats? Vi sørger for at have ekstra gode tilbud på dagen, så du kan forkæle dig selv – eller én du holder af på den særlige dag.

 

Vær klar til Singles Day’s gode tilbud

De fleste butikker har for længst fået øjnene op for, at singler også skal forkæles. Det gælder også os, og derfor har vi valgt at have en masse gode tilbud den 11. november hvert år. Dagen er en oplagt mulighed for selvforkælelse, men du kan også købe tidlige julegaver, hvis du allerede er forberedt.

Så husk at få lavet din ønskeliste i god tid og vær klar til Singles Day tilbud den 11. november hvert år, så du kan få alt det, du ønsker dig i vores butik eller webshop.

 

Hvilke tilbud kan jeg finde til Singles Day 2022?

Hvis du gerne vil gøre et godt kup, skal du tage et kig på vores tilbud her på siden. Sidder du klar den 11. november, vil der være ekstra rabat at hente.

Der vil der altid være lækre modeitems, som du kan få stor glæde af. Du kan med garanti finde et gode nye par bukser, en fin cardigan, en ny hue, eller andet smart og praktisk tøj, når vi sætter priserne ned.

Trods vores skarpe priser og tilbud, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores brands og produkter er nøje udvalgt med øje for kvalitet og tidens nyeste trends – og vi forkæler gerne vores kunder.

 

Spar penge til Singles Day hos neats

Vores webshop bugner af lækre køb, og vil du spare ekstra, skal du være klar på Singles Day. På dagen vil der være ekstra gode tilbud op vores varer, og der vil være noget at finde for enhver smag til de moderigtige kvinder.

Hos neats gør vi en dyd ud af at have et stort sortiment af kvalitetsvarer, der kan passe til enhver lejlighed. Du kan få ekstra rabat på både hverdags-items og de lækre festkjoler og stiletter til Singles Day hos neats.

 

FAQ

Hvornår er Singles Day 2022?

Singles Day er d. 11/11 2022 – uanset årstal ligger Singles Day fast d. 11/11.

Hvor hurtigt ankommer ens varer?

Hvis du handler til Singles Day 2022, så vil det ankomme indenfor et par hverdage. Du kan sagtens prøve de ting du har købt og sende dem retur hvis de ikke passer dig, da der er 14 dages returret.