Shorts

Sommeren i Danmark byder typisk på varme dage, hvor det er tid til at hive sommertøjet frem fra skabet. Vil du være klædt behageligt på, kan du finde det helt perfekte par shorts til kvinder, som du kan style til alle de varme sommerdage.

De shorts, der er er mest populære, skifter meget fra sæson til sæson. Derfor handler det om at have fingeren på pulsen i modeverden, hvis du vil klæde dig trendy til sommeren. Du kan også kigge på udvalget hos neats – vi har nemlig altid styr på de nyeste styles, så du kan få et par lækre og moderne shorts.


 

Cowboy shorts er perfekte til sommerens varme måneder

De seneste år har det været utroligt populært med cowboyshorts om sommeren. Dog er det ikke længere de helt lårkorte shorts, der er på mode, men derimod modeller der går ned til omkring midt på låret og dækker mere.

Et par gode denim shorts til dame er en fast del i utroligt mange danskeres garderobe – ikke blot fordi det er moderne, men fordi du kan finde lige netop det par, der passer bedst til din kropstype.

Du finder et bredt udvalg af cowboy shorts til dame på vores webshop, så du har mulighed for at finde det perfekte par.

Sådan styler du dine cowboyshorts til damer

Der er utallige måder, du kan style dine denimshorts på.

Hvis vi nærmere os meget høje temperaturer, kan det være meget rart blot at sætte dem sammen med en t-shirt, tanktop eller en croptop. Skal du se lidt fin ud, kan du evt. tage en tynd skjorte på, der også holder dig komfortabel i varmen.

Find de perfekte korte bukser til dine sommeroutfits hos neats. Hos os finder du korte bukser, alt efter din smag og stil.

 

Tag dine shorts til damer med ind i de kolde måneder

Det er ikke alle, der bryder sig om at have et par tights eller strømpebukser på under shorts. Dog er det faktisk muligt at gøre det på en måde, der er både moderne og elegant.

Har du et par shorts til kvinder i sort læder, vil det være perfekt i de lidt koldere måneder. Vi forhandler både flotte strømper og strømpebukser du kan bruge under. Med de helt rette højtaljede shorts i læder kan du skabe et moderne og chikt look med strømpebukser.

 

Derfor bør du købe dit næste par korte bukser hos os

Hos neats finder du et bredt udvalg af shorts, der passer til enhver lejlighed. Vi har både de klassiske modeller, men vi henvender os også til dig, der går efter noget mere unikt og specifikt.

Kig vores brede udvalg igennem og find den perfekte tilføjelse til din sommer- og vinter-garderobe hos os.