Punge

Langt de fleste har brug for en pung af den eller anden type – mænd såvel som kvinder. Og selvom det for nogen kan være fuldstændig lige meget hvordan pungen ser ud, så længe der er plads til alt det vigtige, så betyder det noget for andre.

Hvis du er en af dem, som det betyder noget for, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en pengepung til enhver smag – med garanti også din. Det gælder uanset om du er mest til en almindelig dame pung eller en kreditkortholder.


 

En kortholder til dame – den lille løsning

Kontanter er ikke længere nær så brugte, som de har været engang. Derfor er det helt nye – indenfor punge om ikke andet – en smart pung til kort. De er meget små, og der er som udgangspunkt ikke plads til kontanter.

Nogle af de helt små punge kombinerer de to ting og laver en lille lukket lomme til kontanter i midten af pungen, men langt de fleste har kun plads til kort. Du finder begge modeller her på siden.

 

Punge til damer der passer i tasken

En dame pung kan se ud på mange forskellige måder. Det kan være en helt lille pung, hvor der som sagt kun er plads til kort, men det kan også være en pung, hvor det primære er kort, men der er stadig rum til kontanter – denne vil være lidt større, men den vil stadig passe ned i tasken. Derudover findes der også større punge til damer. Der er nemlig stadig nogen, der foretrækker at have rigeligt med plads i pungen, så de kan have det hele med.

Du finder et bredt udvalg af alle tre forskellige modeller her på siden.

 

En tegnebog kan bruges af alle

En Tommy Hilfiger pung er et godt eksempel på, hvordan de kan bruges af alle – mænd såvel som kvinder. De er nemlig hverken feminine eller maskuline, men blot en måde, hvorpå du kan holde dine penge og andre værdigenstande på en sikker og smart måde.

Mange vælger en læderpung, da dette er et materiale, der giver en pung af god kvalitet, der holder i mange år. Det giver desuden et chik look på en pung til kvinder, hvorfor det selvfølgelig også spiller ind på materialets popularitet.

Hos neats finder du et stort udvalg af forskellige punge, som du kan vælge imellem. Det gælder uanset din smag og det look, som du går efter, og det gælder uanset om den skal være stor eller lille. Selv tasker hvor du kan have pungen i, finder du hos os. Vi har fingeren på pulsen indenfor modeverden og vores sortiment består kun af de bedste og nyeste modeller.